VODJA KOT TRENER IN COACH - MALE SKRIVNOSTI VELIKIH ŠPORTNIH TRENERJEV (PREBOJNIK)

Avtor: Energos | Datum: 11.02.2017

Vljudno vabljeni na prebojnik, usmerjen k iskanju rešitev:


Uspešnost sodobnega voditeljstva je povezana z razvijanjem trenerskih in coaching kompetenc vodij.

 

Dober vodja je kot trajni magnet - išče sodelavce, ki so boljši od njega, drugorazredni vodje pa se obkrožijo s tretjerazrednimi sodelavci.

 

Prebojnik je namenjen izpopolnjevanju spodnjih vodstvenih veščin  vodij in razvoja njihove vodstvene karizme, s ciljem navdihovanja in pozitivnega motiviranja zaposlenih ter razvijanja kulture sodelovanja in zaupanja med zaposlenimi.

 

Na njem pa boste spoznali tudi številne dobre prakse najboljših športnih trenerjev na svetu, kot so Alex Ferguson, Pep Guardiola, Jose Mourihno, Andrea Massi, Jurgen Klopp in drugi.


• Osebnostna integriteta in asertivno voditeljstvo

• Razvoj in stalno nadgrajevanje potencialov drugih

• Karizmatično navdihujoče voditeljstvo

• Komunikacijske kompetence in nekonfliktno komuniciranje


Cilj in namen prebojnika:

 

Na prebojniku boste osvojili različne tehnike in metode za razvoj potencialov vaših sodelavcev ter krepitev njihove zavzetosti. Pripravili boste akcijski načrt, kako izboljšati svoje trenerske in coaching veščine. Pridobljeno znanje, dobre prakse in tehnike vam bodo pomagale pri boljšem razumevanju potreb, interesov in motivov vaših zaposlenih ter vam s tem omogočilo bolj uspešno vodenje sodelavcev.


Za učinkovito reševanje problemov in odpravo ozkih grl boste pred srečanjem prejeli gradivo za pripravo samoanalize vaših voditeljskih kompetenc. S pomočjo vaše samoanalize bomo prilagodili vsebino samega programa, služila pa vam bo tudi kot podlaga za pripravo akcijskega načrta za nadaljnji razvoj vaših voditeljskih kompetenc.

 

Strokovna izvajalca:

 

mag. Janez Žezlina, univ. dipl. ekon., je partner, svetovalec in coach v podjetju ENERGOS d.o.o., kjer se ukvarja s poslovnim in kadrovskim svetovanjem, in kjer so njegove glavne strokovne kompetence usmerjene na področje strateških preobrazb podjetja, upravljanja talentov v organizacijah in coachinga na področju razvoja vodij, od malih podjetij do multinacionalk (največja s preko 300.000 zaposlenimi).


Matej Gal Pintar, v svetovalni družbi ENERGOS d.o.o. deluje kot svetovalec in coach na področju strateških preobrazb, razvoja vodstvenih kompetenc, uvajanja izboljšav v podjetjih, upravljanja človeških virov in organizacijskega svetovanja.

 

Za dodatne informacije glede terminov izvedbe si oglejte na naši spletni strani www.perfectus.si.

 

 

Kotizacija: 399,00 EUR + 22 % DDV

 
Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. IBAN SI56 2900 0005 5636 632 pri UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.

 

Cena vključuje gradivo in napotke za pripravo samoanalize pred izvedbo prebojnika. Na samem srečanju pa povratne informacije na samoanalizo, predavanje, praktične predstavitve razlage, igre vlog in izdelavo akcijskega načrta in tri svetovalne ure po izobraževanju (termin določita izvajalec in udeleženec).

 

PRIJAVNICA


Natisnite in izpolnite prijavnico ter jo pošljite na prodaja@perfectus.si ali na naslov Litostrojska 44e, 1000 Ljubljana

 

 

 

Ime in priimek udeleženca:

 

Podjetje:

 

 

 

Naslov:

 

Davčna številka podjetja:

 

 

 

Kontaktna oseba:

 

Telefon:

 

 

 

Elektronski naslov:

 

 

 

Žig in podpis:

Kje ste izvedeli za nas (obkroži): newsletter / spletna stran / socialna omrežja

 

 

   Drugo:           

 

Udeležbo na seminarju potrdite z vplačilom kotizacije najkasneje 3 dni pred izvedbo. Ob prijavi na seminar vam bomo na vaš e-naslov poslali predračun.

 

 Nazaj na novice