POGLOBLJENI STRES MANAGEMENT

Avtor: Energos | Datum: 15.02.2017

 

Vljudno vabljeni na intenzivni praktikum, usmerjen k iskanju rešitev:


Ravnovesje  umskega, telesnega in čustvenega dela človeka

 

Podjetja, ki negujejo sproščenost, razvijajo visoko čustveno inteligenco, jasen um, zavedanje in jim zadovoljstvo zaposlenih pomeni največ, s človeškim kapitalom ustvarjajo edinstvene priložnosti.

 

Intenzivni praktikum pomaga posameznikom, da se skozi učenje specifičnih tehnik:

  • naučijo obvladati stres,
  • prepoznavati vedenjske in mentalne vzorce ter
  • omejitve, ki iz njih izhajajo.

 

Mehanizmi, ki skozi prepoznavo in regulacijo stresorjev dvigujejo čustveno inteligenco, pripomorejo k samoobvladovanju, zavedanju in učinkovitem obvladovanju odnosov na delovnem mestu.  


Cilj in namen intenzivnega praktikuma:


1. Povečanje dobička organizacije zaradi večje produktivnosti zaposlenih.

2. Večja lojalnost in motiviranost zaposlenih zaradi občutka, da organizaciji ni vseeno za njihovo počutje.

3. Oblikovanje specifičnih dolgoročnih rešitev za potrebe zmanjševanja stresa in vzpostavljanje ravnovesja  posameznika.

4. Krepitev čustvenega ravnovesja, distance do stresnih trenutkov, notranjega miru in manj obremenjenih mentalnih procesov.

5. Pridobivanje novega znanja in sistematičnega učenja izbranih tehnik

 

Za učinkovito reševanje problemov in odpravo ozkih grl boste skupaj z izvajalcem opravili analizo stanja organizacijske psiho in čustvene dinamike ter specifičnih stresorjev. S pomočjo analize bomo prilagodili vsebino samega programa, služila pa vam bo tudi kot podlaga za pripravo akcijskega načrta za nadaljnji razvoj v smeri izbranih dogoročnih rešitev.

 

 

Strokovna izvajalka:

 

Alenka Kaštrun, uni. dipl. prav., je svetovalka, coach in nosilka blagovne znamke BEYONDMIND v podjetju Prospero in d.o.o. Njene kompetence so usmerjene v specifičnost poglobljenega stres managementa in razvoj čustvene inteligence v podjetju ter na področje razvoja dobrih odnosov na delovnem mestu, kjer se skozi psiho-čustveno dinamiko naročnika dela tako individualno kot z malimi in večjimi podjetji.

 

Za dodatne informacije glede terminov izvedbe si oglejte na naši spletni strani www.perfectus.si.

 

Kotizacija: 390,00 EUR + 22 % DDV

 
Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. IBAN SI56 2900 0005 5636 632 pri UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.

 

Cena vključuje gradivo in napotke za pripravo samoanalize pred izvedbo intenzivnega praktikuma. Na samem srečanju pa povratne informacije na samoanalizo, predavanje, praktične predstavitve razlage, igre vlog in izdelavo akcijskega načrta in dve svetovalni uri po izobraževanju (termin določita izvajalec in udeleženec). Več o prodajnih pogojih si preberite na spletni strani.

 

PRIJAVNICA


Natisnite in izpolnite prijavnico ter jo pošljite na prodaja@perfectus.si ali na naslov Litostrojska 44e, 1000 Ljubljana

 

 

 

Ime in priimek udeleženca:

 

Podjetje:

 

 

 

Naslov:

 

Davčna številka podjetja:

 

 

 

Kontaktna oseba:

 

Telefon:

 

 

 

Elektronski naslov:

 

 

 

Žig in podpis:

Kje ste izvedeli za nas (obkroži): newsletter / spletna stran / socialna omrežja

 

 

   Drugo:           

 

Udeležbo na seminarju potrdite z vplačilom kotizacije najkasneje 3 dni pred izvedbo. Ob prijavi na seminar vam bomo na vaš e-naslov poslali predračun.

 

 


Nazaj na novice