KOLOFON

Vsebina spletne predstavitve se osvežuje dinamično.

Datum objave spletnega mesta: marec 2009

 

Uredništvo

 
Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki podjetja Energos, poslovno in kadrovsko svetovanje, d.o.o., skupaj s svojimi partnerskimi svetovalci.

 

Glavnik urednik: Janez Žezlina, partner, e-pošta: janez.zezlina@energos-svetovanje.si

Uredniški svet: Dobran Juričan, partner in Matjaž Košir, partner

 

Pravica uporabe

 

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedno podjetje Energos d.o.o.

 

Prevzemanje odgovornosti

 

Podjetje Energos d.o.o. bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

  

Niti podjetje Energos d.o.o., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

 

Spletne strani podjetja Energos d.o.o. vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti podjetja Energos d.o.o., zato podjetje Energos d.o.o. ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

 

Za vsa vprašanja in pripombe  v zvezi z gradivi in objavljenimi vsebinami spletnega mesta pišite na: info@energos-svetovanje.si.


Tehnološka izvedba

 

Tehnološko izvedbo in tehnično podporo zagotavlja podjetje Plan-e d.o.o.

 

ISSN številka

 

Energosove spletne strani oz. naše elektronske publikacije imajo mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1855-8682.