Naše prednosti

Podjetje Energos (op.p. starogrška beseda za Potencial), poslovno in kadrovsko svetovanje, d.o.o. celovito analizira in razvija potenciale podjetij in posameznikov.


-          CELOVITO RAZVIJAMO VAŠE POTENCIALE: Celovito in sistematično razvijamo potenciale vaše organizacije in posameznikov v njih – smo menedžerji vašega potenciala in združujemo interdisciplinarna znanja in dobre prakse oz. izkušnje delovanja v različnih vlogah (delujemo kot interim menedžerji, poslovni svetovalci, coachi, trenerji, predavatelji), s ciljem uspešne implementacije naših priporočil/nasvetov v vašo poslovno prakso.


-          NAŠA POSLOVNA FILOZOFIJA: Korporativiziramo mala in srednja podjetja ter podjetiziramo velika.


-          MI SMO VI: smo vaši partnerji, živimo in dihamo za vaše podjetje. Smo neobremenjeni in ohranjamo pogled zunanjega opazovalca. Skrbimo za sistematično krepitev vaše dodane vrednosti.


-          PROJEKTE ZAVZETO ODDELAMO: Vsak projekt je unikaten, zato se ga lotimo zavzeto in strokovno. Skupaj z vami, vam pomagamo doseči vaše cilje. Nadomeščamo ključne kadre, ki jih podjetja nimajo, zato lažje spravimo stvari v gibanje, izvajamo tudi nepopularne ukrepe in uvajamo ter spodbujamo in upravljamo spremembe.


-          POKRIVAMO VSA PODROČJA POSLOVANJA: imamo vse kar imajo veliki: skozi našo, skrbno izbrano partnersko mrežo, lahko pokrijemo vse teme, ki jih podjetja oz. organizacije potrebujejo za izboljšanje rezultatov.


-          SMO GENERALISTIČNI SPECIALISTI: združujemo sistemske (strukturne, procesne) pristope, z mehkimi metodami (sistematično upravljanje in razvoj človeškega potenciala skozi intervalne treninge, interaktivne delavnice in individualne in/ali skupinske coachinge).


GARANCIJA so NAŠE REFERENCE in NAŠI REZULTATI!

Izpolnjujemo obveze, ki jih dajemo našim klientom.

 


V primeru dodatnih vprašanj smo vam z veseljem na voljo na tel. številko +386 41 233 390 oziroma preko elektronske pošte info@energos-svetovanje.si.