SPOŠTUJEMO VAŠO ZASEBNOST

Perfectus.Novice so elektronsko obvestilo, ki se jih pripravlja in izdaja v okviru skupnega projekta treh podjetij (ENERGOS d.o.o., CEATM d.o.o., EUDACE d.o.o., Svetovanje in izobraževanje, dr. Andrej Raspor s.p.). Elektronsko obvestilo smo vam poslali, ker ste v naši evidenci poslovnih partnerjev oziroma ste se naročili nanje.Perfectus.Novice vsebujejo:

 
- novice s področja delovanja Perfectusa;


- akcijsko mesečno ponudbo partnerjev Perfectusa;


- koristne povezave, nasvete, ...Perfectus. Novice praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot dvakrat mesečno.


Prejemnik Perfectus.Novic ima pravico do preklica prejemanja Perfectus.Novic kadarkoli. Navodila za odjavo od Perfectus.Novic so objavljena v vsaki številki Perfectus.Novic.


Elektronski naslov, na katerega Perfectus pošilja Perfectus.Novice je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Imetniku elektronskega naslova, na katerega Perfectus pošilja Perfectus.Novice pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.


S prijavo na Perfectus.Novice prijavitelj izrecno soglaša, da Perfectus njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namen obveščanja prejemnika Perfectus.Novic o aktualni ponudbi in o ponudbi partnerjev ter posredovanje ostalih vsebin Perfectus.Novic, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

Perfectus lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.